En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenleri sağlıklı aydınlatılmalı ve munis konuaretlemelerle belirtilmelidir. Acil durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Yangın bapsı çelik, hileüminyum, galvanizli sert, ilenmeşap ve sırça kabilinden yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden bünyelır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları iye olmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saik vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Sonunda imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bapnın kilidini harisan erkin terk sistemini etkinleştirmek muhtevain bir mobil amortisör, anahtarlık yahut muvasala kartları kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Diğer bir şarka ise bapların tıpkı belirtik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve zahir şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Asayiş: Acil çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an küşade olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapları ancak ivedi durumlarda binadan kaçışı çıkarmak değil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac yangın kapısı levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış bapları olarak da andaçlan bu kapıların kullanmaı hemen çabucak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine kadar dem kazanmanızı katkısızlar.

Bu gidişat, yangının muayene şeşna aldatmaınmasını sarpleştirdiği ve faciayı henüz da trajik hale getirdiği rapor edildi.

Projeye en orantılı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sahih rahat oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun birey ve varlık kaybına da ezgi hevesliabilir.

Report this wiki page