Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâl haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Binalarda belli standartlarda taraf alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı doğruca çabucak oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, iyi fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne akıllıca ürkü pas kolu bulunmasıdır.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 2500 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Sınav sonucunda eğer kapı matlup sürede peklik ve bütsanlık esenlarsa test icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. yangın kapısı Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

İşaretleme ve ışıklandırma: Yangın çıkış bapları, yangın sırasında kolaylıkla bulunabilmesi midein yaraşıklı fiilaretleme ve ivedili vaziyet aydınlatması ile donatılmalıdır.

Report this wiki page